ZAHARIA MADALINA

Ajuta acest copil
IMG_0002_madalina

Varsta: 16

Descriere situatie sociala copil

Minora provine dintr-o relatie a mamei din afara casatoriei , copilul neavand paternitatea recunoscuta. Madalinei i s-a instituit masura de plasament temporar in Leaganul de Copii Galati la solicitarea mamei, deoarece nu avea conditii materiale si financiare pentru cresterea si educarea acesteia in familie. Cu toate ca si-ar fi dorit ca fiica ei sa creasca alaturi de ea, acest lucru era imposibil deoarece locuia intr-o casa compusa din 3 camere in care locuiau 4 familii si abia se descurcau cu hrana zilnica. Dupa un lung traseu institutional in data de 01.10.2010 pentru Madalina s-a luat masura de plasament la asistent maternal profesionist Dumitriu Elena , unde se afla si in prezent.

Descriere aptitudini / talent copil

Madalina este foarte preocupata si manifesta un adevarat talent pentru orele de specialitate, de pictura, desen si modelaj, fapt demonstrat de notele mari pe care le-a obtinut la aceste discipline de invatamant si a premiilor obtinute. Minora realizeaza atat icoane pe sticla , dar si desene abstracte facandu-si adesea autocritica si tinzand mereu spre perfectiune.

Premii obtinute

Premiul II – obtinut la Concursul de interpretare instrumentala si arte vizuale editia a XX- A, 18-19 mai 2012 organizat de Scoala Gimnaziala de Arte Sighetu Marmatiei si oferit de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului- Inspectoratul Scolar al Judetului Maramures

Rezultate la invatatura

Situatia la invatatura este foarte buna la disciplinele de specialitate pentru care manifesta interes si dorinta de a deveni un bun artist plastic. Madalina face fata bine invatamantului de masa, obtinand rezultate bune.

Nevoi specifice identificate

set culori tempera, set pensule profesionale, notebook. Doneaza

Leave A Reply:

No comments yet.