UNGUREANU ROXANA ELENA

Ajuta acest copil
Ungureanu Roxana_foto

Varsta: 15

Descriere situatie sociala copil

Roxana are tatal decedat, iar mama nu are un loc de munca stabil, singura sursa de venit este modesta pensie de urmas si alocatia de stat. Ea mai are o sora mai mare, Ana, care a terminat Seminarul teologic, iar datorita situatiei financiare, nu a avut posibilitatea de a-si continua studiile, de aceea, a ales sa se inscrie la o scoala postliceala de asistent medical generalist, in Vaslui, iar in paralel lucreaza , pentru a-si plati chiria si rechizitele necesare, cartile de specialitate .
Roxana, in prezent este eleva in clasa a IX a, la Liceul Stefan Procopiu din Vaslui, sectia Stiinte Sociale. In paralel, doreste sa se inscrie la Cercul de chitara si pian, de la Palatul Copiilor din Vaslui, dar sa fie in continuare membru in corul „Glas de inger”, participand cu interes la repetitii si concursuri.
Isi doreste sa aiba instrumente muzicale proprii, pentru studiu individual, chitara si orga, insa nu are posibilitate financiara.

Descriere aptitudini / talent copil

Roxana este un copil deosebit, cu note foarte mari, premianta, reusind sa obtina in cei 8 ani de gimnaziu, premiul I.
Ea este pasionata de muzica, in special de un instrument muzical, chitara. Face parte, inca din clasa a V, din corul scolii ” Glas de inger”. Participa la numeroase concursuri, avand in palmares, numeroase premii si distinctii. Este harnica, cu dorinta de a se afirma, tinde sa-si construiasca un viitor frumos, prin muzica, studiu si perseverenta.
Isi doreste sa participe la multe concursuri, dar nu poate sa-si acopere costurile de transport si taxa de participare.

Premii obtinute

Premiul I-Concursul Interjudetean Datina;
Trofeul Categoriei „Muzica Traditionala”-Festivalul International Cantec de stea-editia 2013;
Premiul II-Festivalul National ” Din suflet de crestin”;
Premiul I-Festivalul National de Muzica Corala „Buna-vestire”;
Premiul I-Olimpiada de religie-faza locala;
Premiul Special-Olimpiada de religie-faza judeteana;
Premiul I-Festivalul Interjudetean ” Ingeri pe portativ”
Mentiune-Patrula de reciclare;
Premiul I-Festivalul „De la ingeri, pentru ingeri”-Targu Frumos;

Nevoi specifice identificate

Nevoile specifice: frecventarea cursurilor liceale, rechizite scolare, achizitionare a doua instrumente muzicale chitara si orga, participarea la lectiii de chitara si pian. Doneaza