Tutuianu Bianca Florentina

Ajuta acest copil
12052412_983557871664670_766100745637910803_o

Varsta: 9

Descriere situatie sociala copil

Acest sport este un sport minunat, dar din pacate foarte costisitor . La inceput, faceam fata cu o rochita, o pereche de panto fi de dans si sa platesc abonamentul pe luna, acum situatia a devenit mult mai di ficila . Ajungand la acest nivel, investitia in antrenamente, seminarii cu antrenori straini, pantofi de dans, deplasari in tara si strainatate etc. sunt cu mult peste posibilitatile mele . Sotul lucreaza ca livrator, avan d salariul minim pe economie .Eu nu lucrez deoarece nu are cine sa se ocupe de cei doi copii. Antrenamentele fiind in fiecare zi, iar concursurile aproape weekend de weekend nu as avea cum sa ma ocup de ea ,daca m-as angaja. Ea fiind prea mica pentru a o lasa singura . Noi locuim intr-un apartament cu socrii mei (6 persoane )care sunt bolnavi si nu au cum sa ne ajute .Cred ca pentru toti parintii, prioritari sunt copiii ,de aceea ne-am gandit sa investim in viitorul si educatia copiilor . Bineinteles, de multe ori am ajuns la fundul sacului cand aveam concursuri internationale ,dar pentru visul ei ,pentru ceea ce iubeste sa faca am sacrificat foarte multe si nu vom renunta sa luptam chiar daca ne este greu .

Descriere aptitudini / talent copil

Talentul pe care il are fetita mea este in dansul sportiv . I-am descoperit acest talent, pe cand avea doar 4 anisori si am hotarat sa o duc la Clubul de dans Ru Apollo din orasul nostru .Cum a intrat in sala de dans , fata ei s-a luminat si s-a simtit, de parca acolo a stat dintotdeauna …..si acum imi spune ca sala de antrenament este un loc special pentru ea .A fascinat-o intru totul, iar anii care au urmat, au motivat-o sa devina din ce in ce mai buna si mai ambitioasa . A facut foarte multe sacri ficii, uitand de copilarie de cele mai multe ori . Antrenamentele sunt numeroase deoarece au ajuns la un nivel foarte ridicat . Bianca si Patrick (partenerul ) au avansat foarte repede, trecand rapid dintr-o clasa in alta ,ajungand la numai 9 ani in clasa C.Antrenorii si nu numai sunt foarte mandri de ei si de ceea ce au realizat prin munca lor pana acum .Bianca este o fire ambitioasa si o perfectionista ,de aceea nici scoala nu a vrut sa o lase mai prejos .Pana acum, drept dovada a terminat clasele numai cu diploma de excelenta .Si aici a obtinut la concursurile scolare numeroase medalii.Este o luptatoare, niciodata nu am auzit-o sa zica ca a obosit . Lupta pentru visul ei ……de aceea si eu trebuie sa lupt pentru ea .

Premii obtinute

Bianca are in palmaresul ei pana acum 2 titluri de dubla vicecampioana a Romaniei la sectiunile standard si latino in anul 20I5 .A obtinut locul 2 la Campionatul National de I0 dansuri din Timisoara in 20I5 La International Hebar Cup Bulgaria locul I la sectiunea standard si locul I la sectiunea latino . In luna august a acestui an a participat la German Open Championships o competitie importanta si grea, un de au reusit sa obtina locul 4 mon dial la sectiunea latino.A mai participat la numeroase concursuri nationale, un de a obtinut rezultate exceptionale strangan d 32 de cupe si 59 de me dalii si diplome .

Nevoi specifice identificate

Antrenamentul de grup costa I50 lei pe luna . Antrenamentele paticulare, 7 la numar costa intre 50 si I00 lei in functie de antrenor .Seminariile cu antrenori straini, costa in jur de 300-400 euro pe an . In decursul unui an, schimba 3 perechi de san dale, iar costul unei perechi este de 250-300 lei .Rochitele care le facem la inceputul anului si le poarta tot anul, costa in jur de I500 lei. Concursurile cu deplasare in tara costa in jur de I000-I500lei ( cazare, transport, macare ,taxa concurs ). Cele in strainatate ,costa in jur de 700-800 de euro . Un cantonament pe an care costa 600 lei Doneaza