Tudose Andrei Vladut

Ajuta acest copil
TudoseAndrei Vladut

Varsta: 12

Descriere situatie sociala copil

Situatia sociala a copilului este modesta, si spun acest lucru gandindu-ma la suportul pe care pot sa-l ofere din cand in cand bunicii materni ai copilului. Tatal copilului lucreaza pe santier, iar mama ca ingrijitoare la o scoala speciala de copii. Parintii nu sunt castoriti, iar mama mai are o fetita clasa aXII la Liceul Economic din Ploiesti, abonametul costand 220 de RON lunar. Bunicul matern il insoteste permanet la antrenamente din teama agresarii sau altor evenimente neplacute care se pot intampla pe transportul public in comun, sau pur si simplu sa care rucsacul/sau bagajul copilului cu echipament sau alte haine de schimb. De mentionat este faptul ca bunicii sunt persoane in varsta si bolnave, care au nevoie de medicamente pentru afectiuni cardiace si tensiune arteriala.
Veniturile foarte modeste ale familiei sunt destul de insuficiente pentru cei doi copii cu cheltuieli lunare insemnate pentru transport la scoala si Clubul Astra, imbracaminte, incaltaminte si hrana (pachetele zilnice).

Descriere aptitudini / talent copil

Copilul este fotbalist la Centrul de Copii si Juniori din cadrul Fotbal Club Astra incepand cu data de 11.08.2014 si este elev al Scolii Gimnaziale Bratasanca. Talentul sau este daruirea si pasiunea pentru acest sport, bucuria de a stii ca este cel mai bun portar, ca alaturi de echipa au trait momentele de glorie al reusitei, si aume meciurile castigate in campionatele de fotbal pentru juniori, locale si nationale. Situatia scolara este una cu rezultate deosebite, eforturile individuale sunt deosebite tinand cont ca face naveta Margineni – Bratasanca- Ploiesti, zilnic de luni pana sambata. Talent mai putem mentiona sarguinta si rabdarea de care da dovada pentru activitatile sportive si scolare pe care le face bine si foarte bine, respectul acordat lui si celor din jur. Calitatile lui sportive si atletice il fac sa se evidentieze la modul cel mai frumos.

Premii obtinute

Rezultatele obtinute sunt de echipa, si anume, meciurile castigate in campionate, fiinnd desemnat cel mai bun portar anul acesta.
Participa la toate meciurile cu seriozitate, implicare si daruire, astfel ca el fiind numarul unu al echipei poate fi modelul de la care se pleaca pentru echipa.

Nevoi specifice identificate

Nevoile specifice identificate sunt cele de ordin umanitar, material si financiar, si anume lipsa echipamentelor sportive, lipsa banilor necesari pentru transport, hrana si imbracaminte/incaltaminte, alte cheltuieli prevazute de club.
Lipsa timpului liber poate fi o nevoie, deoarece el tot timpul il are ocupat si pe langa asta isi mai face de lucru si acasa pe langa gospodarie. Doneaza