Stan Larisa-Maria si Stan Romanita-Anastasia

Ajuta acest copil
Untitled

Varsta: 9, respectiv 8

Descriere situatie sociala copil

Larisa-Maria si Romanita-Anastasia provin dintr-o familie cu 8 copii, doar eu (mama) avand venit (1000 lei net / luna + bonuri de masa) si locuiesc intr-o garsoniera de 18m patrati, confort III. Fetele isi doresc foarte mult sa faca gimnastica dar din cauza situatiei de acasa si neavand un spatiu adecvat, isi fac cu greu lectiile pentru scoala. Din pacate, anul acesta nu au mai beneficiat de bursa oferita de proiectul „Tara, tara vrem campioane” din cadrul Clubului Sportiv Dinamo care le asigura cazare la internatul Clubului.
Le sunt profund recunoscatoare doamnelor antrenoare Mariana Campeanu, Anca Draghici si celorlalti antrenori din sala de gimnastica CSS Dinamo pentru intreg suportul acordat.

Descriere aptitudini / talent copil

gimnastica

Premii obtinute

In cadrul proiectului „Tara, tara vrem campioane” din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, Larisa-Maria a castigat locul III la sol la competitia de gimnastica de la Buzau si a mai participat la competitii din cadrul proiectului.

Tot in cadrul proiectului mai sus mentionat, Romanita-Anastasia a castigat locul I la sol la competitia de gimnastica de la Buzau si a mai participat la competitii din cadrul proiectului.

Nevoi specifice identificate

echipament sportiv pentru gimnastica (palmiere, saculet de picior, costum);
suport pentru meditatii si rechizite. Doneaza