SPIRIDON Mihaela-Beatrice

Ajuta acest copil
spiridon

Varsta: 8

Descriere situatie sociala copil

Suntem o familie formata din 4 persoane, si incepand cu 01.07.2015 sotul meu este in concediu fara plata, intrucat firma a trecut in insolventa. Eu nu am servici, iar venitul familiei este format doar din alocatia celor 2 copii.
Suntem din Com. Rauseni, Jud. Iasi , iar copilul este nevoit sa faca naveta la Scoala Populara de Arte „Titel Popovici”-Iasi, in anul 3.

Descriere aptitudini / talent copil

Mihaela- Beatrice SPIRIDON este un copil deosebit, are rezultate feoarte bune la scoala. Si-a ales o cariera de la o varsta foarte frageta- 4 ani, sa cante muzica populara si sa danseze. Am incercat sa-i dezvolatam aceasta latura – inclinatia spre muzica populara, si am inscris-o la Scoala Populara de Arte „Titel Popovici” – Iasi si la Ansamblul Mugurasii din Dancu -Iasi. atasez recomandarile profesorilor.

Premii obtinute

*Diploma pentru valorificarea si promovarea folclorului romanesc in cadrul Festivalului „Mugurasii”- editia I 2012;
*Premiul „Special si Trofeul Tineretii” in cadrul aceluiasi festival, editia a III-ea 2014;
*Locul 3 la Festivalul concurs „Staruri Moldovene” la sectiunea Muzica Populara -2015, iar la sectiunea dansuri populare- Locul I;
*Diploma de Merit pentru muzica populara + diploma de Merit si trofeu pentru dansuri populare la Festivalul interjudetean „Cant si joc de pretutindeni” – Editia a II-a 2015.

Nevoi specifice identificate

Una din nevoi ar fi taxa de scolarizare anul 3 la scoala populara de Arte "Titel Popovici "- Iasi.
Deplasari la scoala, spectacole, filmari, concursuri atat la muzica, cat si la dansuri populare, iar faptul ca este minora, are nevoie in permanenta de un insotitor.
Hrana specifica varstei, costume, si imbracaminte adegvate pentru dansuri si muzica populara.
Crearea de melodii proprii + inregistrarea lor. Doneaza