ȘOGORESCU-HERDEȘ MĂDĂLINA – MARIA

Ajuta acest copil
sogorescu

Varsta: 17

Descriere situatie sociala copil

MĂDĂLINA ARE O SITUAȚIE FINANCIARĂ PRECARĂ.PĂRINȚII SUNT DIVORȚAȚI DE ANI BUNI.MAMA FIIND SINGURUL SUSȚINĂTOR AL FAMILIEI,AVÂND UN SALARIU DE 1600 LEI CU CARE ÎNTREȚINE CEI TREI COPII AI SĂI.MĂDĂLINA NU ARE CONDIȚII DE STUDIU INDIVIDUAL,FIIND NEVOITĂ SĂ STUDIEZE LA INSTRUMENT
LA COLEGIU ,DOAR ATUNCI CÂND PRINDE O SALĂ LIBERĂ DIMINEAȚA SAU SEARA DUPĂ CURSURI.VISUL EI CEL MAI MARE ESTE SĂ POATĂ ACHIZIȚIONA UN INSTRUMENT DE VALOARE CU CARE SĂ POATĂ CONCERTA PE SCENĂ.

Descriere aptitudini / talent copil

Urmeaza studiile muzicale la Școala Gimnazială de Arte Nr. 5, la secția vioară sub îndrumarea domnului profesor Marius Lăcraru. Incepand cu anul școlar 2011-2012, s-a transferat la secția violă, clasa profesor Nicolae Antonescu.
Din anul școlar 2012-2013, un studiu individual consistent bazat pe perseverență, a dus la apariția primelor rezultate notabile din cariera sa. A participat ca solist si ca membru in Orchestra de cameră a școlii la o serie de concerte,festivaluri si concursuri. A obtinut in anul 2012 Premiul I la Concursul de muzica instrumentala – ,,MARELE PREMIU,, organizat de PALATUL NATIONAL AL COPIILOR cu Orchestra de cameră a Școlii Gimnaziale de Arte Nr. 5.
A obținut premii la concursuri naționale și internaționale – violă solo, cvartet viole și Orchestra simfonică a Colegiului Național de arte DINU LIPATTI.

Proiecte
– Continuarea studiilor muzicale la Universitatea de muzică
– Participarea la Olimpiada de muzica instrumentala,Concursuri,Festivaluri si Concerte –viola solo .
– Participare la concursuri naționale și internaționale – violă solo , cvartet viole și Orchestra simfonică a Colegiului Național de arte DINU LIPATTI.
– Continuarea activitatii pentru promovarea în viața muzicală a formației camerale – membru al cvartetului de viole din cadrul Colegiului Dinu Lipatti

Premii obtinute

Premii,Participari la concursuri/Festivaluri

Premiul I pentru rezultate foarte bune la invatatura in anii 2005-2008.
Diplomă de merit pentru implicarea deosebită în activitățile muzicale în anul școlar 2007-2008.
Premiul I Concurs de Limba si Literatura Română ,faza pe sector ,martie 2009.
Premiul III Concurs de Limba si Literatura Română , faza pe municipiu , mai 2009.
Participarea la numeroase concursuri scolare precum Smart , Abac , Media Kinder la diferite discipline(limba română , limba germană , matematică , științe ale naturii etc. ) în perioada 2005-2011.
Premiul II Concurs de Solgfegistică , Ediția a XI-a , mai 2012 , Bucuresti , Școala Gimnazială de muzică și Arte Plastice nr. 1 „Iosif Sava”.
Diplomă de Onoare pentru participarea la Festivalul de Valsuri Editia I , decembrie 2012, Școala Gimnaziala de Arte nr. 5.
Participarea la Concertul Absolventilor școlii de muzica , iunie 2012.
Concert la Palatul Mogoșoaia , muzică de camera , iunie 2012.
Concert la Biblioteca Centrala Carol I , Bucuresti , în cadrul Orchestrei Școlii de Muzica nr. 5.
Premiul I Concurs de Solfegistică , Ediția a XII-a , mai 2013 , București , Școala Gimnazilă de muzică si Arte Plastice nr. 1 „Iosif Sava” .
Recital, Concertul Absolventilor , Școala Gimnaziala de Muzică nr. 5.
Premiul II Concurs Național de Interpretare pentru Pian Solo, Pian Duet, Voce si Pian, Editia I , secția Voce si Pian ( Voce) , decembrie 2014.
Marele Premiu, în cadrul concursului „Marele Premiu” , Palatul National al Copiilor , secția muzică de cameră , ( Orchestra de cameră a grupului Adagio) precum si multe alte participări la diferite evenimente în cadrul orchestrei.
Participarea la diferite audiții instrumentale concerte în cadrul orchestrei și corului Școlii Gimnaziale de Arte nr. 5
Mențiune , pentru rezultatele obținute in anii școlari 2009-2013
Premiul II Olimpiada Naționale de Interpretare Instrumentală , etapa locală , clasele IX-XII , martie 2014.
Premiul I Concurs National Tinere Talente ediția a XII-a , București , Școala Gimnaziala de muzică nr. 1 „Iosif Sava” , aprilie 2014 , secția violă.
Mențiune Concursul International de Interpretare „George Georgescu” , ediția a XXII-a , Tulcea , mai 2014 , secția violă.
Recital Instrumental in cadrul emisiunii ”Liceenii” TVH.
Concert In memoriam Mihai Eminescu , Universitatea Creștină „ Dimitrie Cantemir” , decembrie 2013 , Orchestra de Cameră a Colegiului National de Arte „Dinu Lipatti”.
Concert „Clasic e fantastic” , martie 2014 , Ateneul Român , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.
Concert Aniversar al Liceului , martie 2014 , Ateneul Român , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.
Concert in cadrul programului „Vreau și eu să cânt” , cvartet de viole.
Concert in aer liber , Parcul I. O. R. , Primăria Sectorului 3 , iunie 2014 , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”
Premiul I , Concurs Național de Interpretare „Dan cumpătă” , iunie 2014 , Categoria F , secția violă .
Participarea la Festivalul „Enescu și Muzica Lumii” , Casino Sinaia, august 2014 , Orchestra de Juniori a României , dirijor Gabriel Bebeșelea.
Concert „Clasic e fantastic” , octombrie 2014 , Ateneul Român , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.
Diploma de participare la spectacolul „Nasterea Domnului” , decembrie 2014 , Colegiul Romano-Catolic „Sf. Iosif”
Premiul II , Concurs de Solfegii , Ediția I , decembrie 2014 , Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”.
Diplomă de Participare la Evenimentul „B.P. în jurul lumii” , Organizația Națională Cercetașii României , precum si alte participari la evenimente din cadrul Organizației si a Centrului Local Scout „Sf. Tereza”.
Concert Aniversar , Zilele Liceului , martie 2015 , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” .
Concert „Clasic e fantastic” , martie 2015 , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.
Premiul I , Concurs Național „Tinere Talente” , mai 2015 , Școala Gimnazială de Arte nr. 1 „Iosif Sava” .
Premiul I , Concurs National „Talente Împlinite” , Colegiul Național de Muzică „George Enescu” .
Concert Aniversar, Opera Natională București , mai 2015 , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.
Diplomă de Excelență , pentru participarea la Festivalul „Adagio Generation” ,editia I , Palatul Național al Copiilor , mai 2015.
Concertul Absolventilor Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” , mai 2015 , Orchestra Simfnică a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.

Nevoi specifice identificate

ACHIZIȚIONAREA UNEI VIOLE PERFORMANTE, CORZI, PAR PENTRU ARCUS SI ACCESORIILE NECESARE PENTRU IMBUNATATIREA CONDITIILOR DE STUDIU.
ACHIZIȚIONAREA DE METODE SI PARTITURI PENTRU STUDIUL LA
INSTRUMENTUL PRINCIPAL – VIOLA, CONFORM PROGRAMEI SCOLARE.
PERFECTIONAREA PREGĂTIRII DE SPECIALITATE PRIN PARTICIPAREA LA MASTER-CLASS
TAXE PENTRU ÎNSCRIERE LA CONCURSURI NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE
ACHIZIȚIONAREA UNOR ȚINUTE DE SCENĂ.
Doneaza