Osiac Filip

Ajuta acest copil
20151215_202841

Varsta: 17 ani

Descriere situatie sociala copil

Elevul face parte dintr-o familie numeroasa ,8 membrii,2 parinti si 6 copii. Situatia financiara nu depaseste 700 de ron pe membru de familie. Tatal elevului este angajat la un centru de copiere iar mama lucreaza part time ca bucatareasa la un camin de cpoii.Cea mai mare fiica a lor este studenta la UMF Carol Davila in anul 3 . Urmatorul este student la Universitatea Politehnica Bucuresti Energetica in primul an . Urmeaza elevul Filip Osiac care este la liceul Colegiul National Matei Basarab . A doua fata este la C.N. Mihai Viteazu. Aceasta sufera de sindromul Turner care i-a afectat cresterea dar si rinichii. Este verificata lunar de catre medici . In anul 2011 a suferit si o interventie chirurgicala la coloana vertebrala .Ultimii doi copii inca sunt in scoala gimnaziala.

Descriere aptitudini / talent copil

Este pasionat de domeniul tehnic, de informatica si matematica. Isi doreste sa creeze solutii tehnice pentru ca viata persoanelor cu dizabilitati sa fie mai usoara si sa aiba acces in societate.
Bursa l-ar ajuta sa se pregateasca in domeniul infomaticii si matematicii. Ar putea plati un curs sau pregatire particulara in acest domeniu. Ar putea sa se pregateasca pentru admiterea la Universitatea Politehnica, Facultatea de Automatica si sa participe la olimpiada de informatica din anul viitor.

Premii obtinute

Calificat la olimpiada de matematica pe sector, an scolar 2013-2014
Locul I la concursul „participa ” proiect de dezvoltare de abilitati motorii la persoanele cu sindrom Down.
Locul 3 in anul scolar 2013-2014 la concursul ” Viata fara violenta ” proiect privind prevenirea violentei si combaterea in scoli.
Premiul al-II-lea in anul scolar 2013-2014 la invatatura si disciplina

Nevoi specifice identificate

Nevoi materiale necesare dezvoltarii aptitudinilor logico-matematice. Doneaza