MOGA ADNANA EVELINA GEORGIANA

Ajuta acest copil
Moga Adnana foto

Varsta: 8 ANI

Descriere situatie sociala copil

Fetita este singurul copil pe care il avem, Am avut 5 sarcini pierdute , si era sa o pierd si pe ea datorita bolii pe care o am – Sindrom Wilson- dupa 2 luni de stat in spitalul Fundeni leguma cu ea inscarcinata ( nu vorbeam, nu mergeam, nu puteam sa inghit), am nascut-o dupa inca 2 saptamani de stat la Spitalul Giulesti cu Prof. Marinescu.Ca sa o am mi-am riscat viata renuntand la tratamentul permanent pe perioada sarcinii.
Sotul lucreaza pe salariul minim pe economie, eu am pensie de handicap, ceea ce nu este suficient pentru a supravietui , a lua tratamentul de care am nevoie zilnic toata viata, si pentru a o ajuta pe sufletul nostru sa ajunga unde isi doreste , si anume o solista si o pianista de exceptie.
Va multumim!

Descriere aptitudini / talent copil

fetita noastra ,Adnana ,este foarte talentata, muncitoare, ambitioasa, invata foarte bine si este cuminte atat cat poate fi un copil.Inca de la 3 ani jumate i-a placut sa iasa in evidenta, a facut un an si jumatate Aikido, centura galbena la 4 ani, a facut judo si la polul opus balet.II place foarte mult sa cante si sa danseze, chiar sa faca si actorie.Cel mai mult ii place sa cante, ia lectii de canto de la varsta de 7 ani si jumatate, deja intr-un an a fost remarcata prin vocea ei si a luat cateva premii la concursurile la care cu greu am inscris-o (datorita taxelor de inscriere),Isi doreste foarte mult sa ajunga pe scenele mari ale lumii. Ia lectii de pian la Liceul de arta Dinu Lipatti din Pitesti, unde este eleva in clasa a 3 a,Mentionez ca locuim la 20 de km de Pitesti si face naveta zilnic la scoala . Nu vrea in niciun chip sa o mut la scoala la noi in sat. A zis ca fara muzica nu poate trai.Sper ca pe viitor sa o auziti pe marile scene cantant la pian si cu vocea.

Premii obtinute

- diverse diplome la Aikido, Judo,
– locul I la concursul de matematica Comper
– locul II la concursul Comper-Comunicare
– 90 de puncte la Gazeta matematica Junior
– diverse diplome pentru activitatile facute in scoala
-Locul 2 si 3 la 4 concursuri de muzica organizate de Belle Arti

Nevoi specifice identificate

- plata taxelor la concurs ( 1 concurs pe luna),
- o toaleta de scena (1 data la cateva luni, pentru ca este in crestere)
- 1 microfon

VA MULTUMIM! Doneaza