Mirza Daniel Ionut

Ajuta acest copil
inscriere

Varsta: 14

Descriere situatie sociala copil

Daniel provine dintr-o familie cu trei membrii, fiind fratele cel mare. Parintii incearca sa le ofere tot ce isi doresc chiar daca situatia financiara nu le permite. Ambii copii sunt foarte buni la invatatura fiind mandria parintilor si a bunicilor.

Descriere aptitudini / talent copil

Daniel – Dani cum îi spun prietenii , este un elev model pentru copiii de vârsta lui. Un băiat simplu, modest, cu bun simț, educat dar si foarte bun la invățătură. Elev in clasa a VIII-a, Daniel și-a dorit sa fie un exemplu pozitiv pentru fratele cel mic si a muncit bucurându-și parinții în cei trei ani cu medii peste nouă .
l-am remarcat în cadrul orelor de Educatie Plastică, unde timid combina culorile spectrului solar, prezentandu-mi diferite compoziții pe diverse teme , oră de oră. L-am îndrumat să urmeze cursurile scolii de arte unde v-a reusi sa faca performanță și v-a avea posibilitatea de a învața tehnicii diferite … si m-a ascultat. Este al treilea an în care lucram împreună, anii în care a participat la concursuri nationale , internationale si expozitii de grup.

Premii obtinute

Concurs International – Cupa Crisius – Mentiune
Concurs International Diriti a colori -Diploma tinerilor artisti
Concurs interscolar cu participare Nationala Magia Martisorului , editia a IV -a – Premiul II
Concurs International Invingator prin arta, editia 2015
Concurs Craciunul in sufletul meu
Proiectul national Romania, tara mea
Expozitii de grup la sfarsitul fiecarui an scolar, dar si in cadrul sarbatorilor de iarna-pictura pe sticla.

Nevoi specifice identificate

Nevoi sunt multe, dar ca orice copil de varsta lui Dani isi doreste un leptop, materiale de pictura, panze dar si un sevalet. Doneaza