Maria Grigore

Ajuta acest copil
maria

Varsta:

Descriere situatie sociala copil

Maria face parte dintr-o familie cu 5 copii, care au ramas acum cateva zile fara mama, care s-a stins din viata in urma unei boli indelungate. In familie exista un copil cu handicap, Nectarie, cu sindromul Down. Tatal, Viorel Grigore, a lucrat in invatamant ca profesor de tehnologie, insa boala sotiei l-a fortat sa renunte la serviciu. Prin urmare familia nu are venituri fixe si regulate. Fiind cea mai mare dintre copii, Maria este un adevarat sprijin pentru tatal ei in viata familiei.

Descriere aptitudini / talent copil

Maria este un copil foarte comunicativ, expresiv, cu o capacitate de exprimare personala foarte buna, este dispusa mereu sa se se implice, sa dea o mana de ajutor. Are o abordare fireasca a lucrurilor, a problemelor si in general ofera mai mult decat cere. Face echipa foarte buna in diverse tipuri de activitati, stie sa asculte si sa asimileze ceea ce i se preda. Are o bogata expresivitate artistica, mostenita de la mama sa, si un talent literar vadit, compune poezii. Exceleaza la limba romana si face progrese remarcabile la limba engleza la scoala la care invata.

Premii obtinute

Calificare la Olimpiada Judeteana 2015-2016 la biologie, calificare la Olimpiada de Limba Romana 2015-2016.

Rezultate la invatatura

Note foarte bune la limba romana, comunicare, limba engleza si materiile umanistice mai ales, in contextul in care din clasa VII a fost transferata la o scoala noua.

Doneaza

Leave A Reply:

No comments yet.