LUPU NARCISA

Ajuta acest copil
foto narcisuca-lupu

Varsta: 14

Descriere situatie sociala copil

Narcisa mai are acasa inca cinci surori, doua dintre ele, Elena este in clasa a XI, Gabriela in clasa a XII a iar celelalte fete, sunt la gimnaziu ori gradinita.
Mama este bolnava, din cauza anumitor conflicte a divortat de sotul ei, singura isi creste cei 6 copii.
Situatia financiara este precara, se descurca foarte greu, doamna Asoltanei Paulina isi doreste foarte mult ca acesti copii minunati sa aiba un viitor mai bun, sa isi continue studiile, desi face eforturi supra-omenesti pentru a-si mentina copii la scoala, toti invata foarte bine, asa cum spune si ea, ” copii sunt mandria , bucuria si nadejdea mea”.

Descriere aptitudini / talent copil

Narcisa este un copil deosebit, cu calitati exceptionale, demn de luat exemplu. La scoala invata foarte bine, premianta, anul acesta a obtinut premiul III. Este pasionata de muzica, desen si sport.
Face parte din corul scoli, „Glas de inger”, participa la concursuri si festivaluri. Isi doreste foarte mult sa studieze un instrument muzical, asa cum, unii dintre colegii din cor, acompaniaza unele melodii, insa nu are posibilitate sa-si achizitioneze, datorita situatiei financiare.

Premii obtinute

Premiul I-Concursul Interjudetean Datina
Premiul II-Concursul Interjudetean Ingeri pe portativi;
Mentiune- Concursul International Cantec de stea;
Premiul special-Patrula de reciclare;
Premiul special-Concursul de eseuri de la Manastirea Sihastria Putnei;

Nevoi specifice identificate

Principalele nevoi ale Narcisei sunt: frecventarea cursurilor liceale, rechizite scolare, achizitionarea unui instrument muzical. Doneaza