LUPOAIE COSMIN

Ajuta acest copil
cosmin lupoaie

Varsta: 12

Descriere situatie sociala copil

Face parte dintr-o familie cu doi copii, mama este casnica, se ocupa cu agricultura de subzistenta, tatal este plecat la munca in Italia.

Descriere aptitudini / talent copil

Cosmin este un copil foarte talentat, cand este pe ringul de dans se transforma, uita de tot si toate, uita de grija ca maine nu mai poate continua din cauza neajunsurilor, dar bucuros ca talentul i-a fost daruit ca o compensatie.
Pentru acest copil dansul sportiv nu este un moft sau o joaca, este un mod de viata, scopul pentru care face dans este acela de a obtine noi victorii si de a se specializa la cel mai inalt nivel.

Premii obtinute

Anul acesta la Campionatul National al Romaniei de Dans Sportiv, organizat la Cluj in data de 28.02. – 01.03.2015, Cosmin cu Maria au obtinut titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la sectiunea latino 12-13 ani.
La Concursul de Braila ”Cupa Style Dance” 14.03.2015,au obtinut Locul I atat la sectiunea standard cat si la sectiunea Latino.
Anul trecut la Campionatul National al Romaniei de Dans Sportiv organizat la Iasi, in data de 01-02.03.2014, au obtinut Locul III la sectiunea Standard si Titlul de Vicecampioni Nationali ai Romaniei la sectiunea latino, categorie de varsta 12-13 ani.
La Campionatul National de 10 Dansuri si Under 21 din 12-13 aprilie, organizat la Arad, au obtinut titlul de Vicempioni Nationali ai Romaniei de 10 Dansuri, categorie de varsta 12-13 ani.
In anul 2014 au avut multe participari la competitii nationale unde au obtinut multe finale si numeroase locuri I.
In anul 2013 la Campionatul National al Romaniei au obtinut titlul de Campioni Nationali ai Romaniei atat la sectiunea standard cat si la sectiunea latino, categorie de varsta 10-11 ani.
La Campionatul de 10 Dansuri au obtinut titlul de Campioni de 10 Dansuri.
La Trofeo V.Colombo din Italia au obtinut Locul I, la ambele sectiuni.
La Ljubljana Open 2013 au obtinut Locul I la ambele sectiuni.
La WDSF Open Competition ”Codreanca 2013” din Chisinau au obtinut la sectiunea standard Locul III si la sectiunea latino Locul I
La German Open Championship din Germania au obtinut Locul II.
La Cupa Romaniei au obtinut la sectiunea standard locul II si la sectiunea latino Locul I.
La Austrian Open Championships 2013 din Viena au obtinut locul 2 la sectiunea latino si locul 5 la sectiunea standard.
La Maribor Open 2013 din Slovenia au obtinut locul I atat la sectiunea standard cat si la sectiunea latino.
Pe langa concursurile enumerate mai sus au avut si numeroase participari la concusuri nationale unde au obtinut multe locuri I.

Nevoi specifice identificate

Pentru a participa la antrenamente, Cosmin trebuie sa se deplaseze cu mijloace de transport in comun pe o distanta de 70 km de trei ori pe saptamana sau mai des in functie de antrenamente. Trecerea la o clasa valorica presupune tinute noi, incaltaminte adecvata, atat pentru antrenamente cat si pentru competitii.Ca in orice sport, dar mai ales in dansul sportiv tinuta de concurs este foarte importanta.Deplasarile la competitii si participarea la acestea sunt destul de costisitoare si de aceea are nevoie de sprijin material. Doneaza