LOREDANA POPITANU

Ajuta acest copil
lory-popitanu

Varsta: 14

Descriere situatie sociala copil

Loredana mai are acasa inca un fratior, in clasa a V, la Scoala Gimnaziala „Luiza Zavloschi” din Buda, invata la fel de bine ca sora lui. Ea si-a pierdut tatal in 2004, intr-un accident la locul de munca, iar mama se descurca cum poate, muncind cu ziua, descurcandu-se doar cu alocatiile copiilor si pensia de urmas.
Posibilitatile sunt reduse pentru a-si continua studiile liceale, si oportunitatile muzicale, avand in vedere ca mama nu are un loc de munca stabil.
A fost admisa la Liceul Stefan Procopiu din Vaslui, din toamna aceasta este in clasa a IX a, iar posibilitatea de a frecventa cursurile liceale sunt minuscule, datorita situatiei financiare.

Descriere aptitudini / talent copil

Loredana face parte, inca din anul 2011 , din corul scolii „Glas de inger”. Participa cu interes la toate repetitiile acestui grup vocal-instrumental, inclusiv la concursurile , festivalurile si evenimentele la care este solicitat corul. Pasiunea ei este chitara dar si cantul vocal, doreste foarte mult sa isi faca o cariera din muzica, dar posibilitatile fianciare sunt reduse. Pe langa faptul ca are inclinatie spre muzica, face fata cu succes si la celelalte discipline scolare, participa la olimpiade si concursuri scolare.
Visul ei este unul frumos, de a studia muzica, isi doreste foarte mult sa castige foarte multe premii, alaturi de colegii de la ” Glas de inger”, dar si individual, atunci cand va fi majora.

Premii obtinute

Premiul I -Concursul Interjudetean ” Datina”-Vaslui 2012;
Premiul II-Concursul Interjudetean „Datina”-Vaslui 2013;
Premiul III-Olimpiada de Religie-faza locala-2013;
Mentiune-Olimpiada de Religie-2014;
Premiul I-Festivalul National de Muzica Corala ” Buna Vestire”- Fundu Moldovei, Suceava-2012;
Mentiune-Concursul Patrula de Reciclare;

Nevoi specifice identificate

Principalele nevoi sunt: frecventarea cursurilor liceale ( avand in vedere faptul ca ea locuieste in satul Buda, la 35 km departare de liceu), rechizitele scolare si achizitionarea unui instrument muzical, dar si cursuri de chitara. Doneaza