Laco Denisa Larisa

Ajuta acest copil
Laco

Varsta: 15

Descriere situatie sociala copil

Laco Denisa este elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” din Cluj Napoca. Eleva locuiește împreună cu mama ei și doi dintre frații săi într-o garsonieră cu baie și bucătărie. În locuință nu există un spațiu special amenajat pentru realizarea temelor sau pentru studiu, iar Denisa este nevoită să își facă temele într-o poziție incomodă la o măsuță într-un spațiu strâmt. Tatăl elevei este decedat, iar mama ei nu dispune de cunoștințele și capacitățile necesare pentru a o susține pe aceasta în actul rezolutiv. Astfel Denisa beneficiaza de suportul centrului Everychild pentru a-și rezolva temele.
Eleva are nevoie în mod constant de susținere și încurajare pentru a-și atinge potențialul și pentru a depăși problemele care apar în viața de zi cu zi.

Descriere aptitudini / talent copil

Prezinta potential pentru domeniul sportiv. A obtinut performanta la lupte libere, box, ping pong demonstrand un nivel inalt de inteligenta kinestezica.

Premii obtinute

Denisa a obținut multe premii în cadrul cometițiilor sportive la care a participat de-a lungul anilor, cele mai semnificative dintre ele fiind următoarele:

-Premiul I – Turneul Internațional prima ediție ”Cupa Becleanului” Lupte libere
– Premiu l – Competiție Național Județeană individuală Cadeti Cluj Napoca – lupte libere
– Premiul I – Lupte Libere – ”Cupa de vară”
– Premiul I – Lupte libere ”Voinicul de pe Someș”
– Locul 22 pe Țară (din 100) – atletism – Federația Română de Atletism
– Premiul II – Competiția județeană ”Cadeți” haltere
– Locul I – competiție de box organizat de Sala Sporturilor Cluj
– Locul I – la Tenis de masă – competiție organizată de centrul Everychild Cluj

Nevoi specifice identificate

Denisa are nevoie de echipament sportiv (dres, ghete speciale) alimentatie sanatoasa, sponziorizarea deplasarilor spre competitii. Doneaza