ISTRATE LAVINIA GABRIELA

Ajuta acest copil
foto Lavinia Istrate

Varsta: 11

Descriere situatie sociala copil

Lavinia provine dintr-o familie modesta din Rosiori de Vede, fara surse de venit. Parintii sunt cei care au luptat pentru sustinerea talentului Laviniei si pentru promovarea ei prin participarea la diferite cursuri de canto din localitate sau din judet. Lavinia are un frate, elev la un liceu din localitate, care are probleme de sanatate severe, motiv pentru care primeste o suma modica. Pentru ca nu au bani suficienti, Lavinia nu poate participa saptamanal la cursurile de canto din Alexandria.

Descriere aptitudini / talent copil

Desi are doar 11 ani, Lavinia este o fetita cu o voce adorabila. Lavinia a incantat publicul cu vocea sa de nenumarate ori, participand la serbari si spectacole. Din pacate, nu s-a putut inscrie la concursuri de canto din cauza lipsei banilor (fie pentru taxa, fie pentru costumatie). A participat la Festivalul de folclor „Sa reinviem traditia strabuna” (Dobrotesti, 2014), si la Festivalul „Pe deal la teleormanel” (Alexandria, 2015).

Premii obtinute

A obtinut premiul I la Concursul national de folclor pentru copii si tineri, „Floare de tei”, desfasurat la Corabia, mai 2015.

Nevoi specifice identificate

Lavinia are nevoie de bani pentru deplasarile la cursurile de canto si pentru inscrierea la aceste cursuri. De asemenea, pentru costumele necesare pentru a participa la festivaluri si spectacole, pentru inregistrari, pentru inscrieri la concursuri etc. Doneaza