GOGOȘANU NIKOLE DIANA

Ajuta acest copil
Gogosanu Nikole

Varsta: 15 ani

Descriere situatie sociala copil

Nikole provine dintr-o familie saraca din comuna Galicea Mare, judetul Dolj fara surse de venit. Parintii muncesc din zori pana in seara pentru asigurarea traiului de zi cu zi , singura sursa de venit fiind plata cuvenita la munaca cu ziua. Nikole este eleva in primul an de liceu si face naveta la la 10km distanta la Bailesti, acolo fiind cel mai apropiat liceu. Pentru ca banii insuficienti, Nikole nu poate participa la cursuri de canto sau dansuri populare in Craiova unde talentul si ambitia ei ar face ca rezultatele sa se vada mult mai repede si mai clar.

Descriere aptitudini / talent copil

Incepînd de la varsta de 10 ani, Nikole face parte din Ansamblul Caminului Cultural Galicea Mare, ca solistă și dansatoare de muzică populară. In toata aceasta perioada Nikole a incantat publicul cu vocea ei atat in cadrul activitatilor desfasurate pe plan local cît si prin participarea la diverse serbari si spectacole organizate in alte comune invecinate.
Din pacate, nu s-a putut inscrie la concursuri de canto din cauza lipsei banilor (taxe, costumatie). A participat la Festivalul de concurs Regionalde „Lada de Zestre a Romanilor” (Ghidici, 2015), la Festivalul Zilei Comunei Ciupercenii Noi-2015 (Alexandria, 2015), Spectacolul Zilei Comunei Galicea Mare-2015, Festivalul Judetean de Folclor „Cantec, Joc si Voie Buna pe Malul Dunarii „ (Cetate-2014).

Premii obtinute

Locul II -Editia a -IV-a a Festivalului Concurs Regional de Folclor „Lada de Zestre”-2015.

Nevoi specifice identificate

Nikole are nevoie de bani pentru deplasarile la cursurile de canto si dansuri populare . De asemenea, pentru costumele necesare pentru a participa la festivaluri si spectacole, pentru inregistrari, pentru inscrieri la concursuri , pentru rechizite, etc. Doneaza