Feraru Ioana

Ajuta acest copil
foto ioana feraru

Varsta: 11

Descriere situatie sociala copil

Provine dintr-o familie obisnuita, de oameni simpli si muncitori cu dragoste de Dumnezeu.

Tatal, electrician de meserie a avut joburi diferite in functie de piata muncii din orasul lor. A inteles ca pentru a-si intretine familia e nevoie de efort sustinut si formare profesionala continua, asa incat a practicat si meseria de sofer. Mama lucreaza intr-o fabrica locala de confectii. Impreuna fac eforturi pentru cresterea celor 2 fetite Ioana, in varsta de 11 ani si Cristina, in varsta de 10 ani; venituril familiei fiind sunt 700 ron/membru familie.

Descriere aptitudini / talent copil

Pasiunea pentru muzica populara este mostenita si sustinuta de tatal ei, fost dansator profesionist de dansuri poluare in Calarasi. De la varsta de 6 ani, Ioana ia lectii de canto-popular, in particular. Participa din 2013 la concursuri si festivaluri in tara, obtinand premii diferite. Isi doreste sa urmeze cursurile Liceului de Arte „I. Perla” din Slobozia-Ialomita, in acest sens mergand in fiecare sambata in Slobozia pentru lectii particulare cu d-na Duca Anca. Pregatirea ei pentru muzica nu se poate realiza decat asa deoarece nu sunt profesori de canto in orasul ei.

Premii obtinute

Dintre premiile obtinute va amintesc cateva cunoscute de mine:

2013 – locul III Festivalul national muzica si dans Batca-Valcea;

2013 – mentiune Festivalul national muzica „Zambet de copil” Baile Herculane;

2014 – mentiune Festivalul de muzica populara „Dor de cantec romanesc” Buzau;

2015 – mentiune Festivalul national „Tinere sperante”.

Rezultate la invatatura

Ioana este eleva in clasa a VI la Scoala Gimnaziala „N. Titulescu” din Calarasi; obtinand media 8.

Nevoi specifice identificate

Nevoile ei sunt: costum polupar autentic ( fara sa mai fie nevoita sa imprumute de la Palatul Copiilor din Calarasi) pentru zona Munteniei ca tinuta oblogatorie de scena, plata orelor de canto si a taxelor de participare la concursuri Doneaza