Ciobotaru Alexandra

Ajuta acest copil
Ciobotaru Alexandra

Varsta: 9

Descriere situatie sociala copil

Alexandra este al doilea copil al familiei. Situația nostra financiara este destul de precara, deoarece la noi in familie lucrează doar soțul.
Noi suntem dintr-o comuna din județul Tulcea, iar orele de canto le facem in Galați. Noi facem doar 2 ore pe săptămâna pentru ca mai mult nu ne permitem.Pentru ca este prea mica sunt nevoita sa fac naveta cu ea, acesta fiind motivul pentru care nu ma pot duce la munca. Daca a-si alege sa lucrez ar trebui sa încheiem capitolul muzica, însa pentru ca acesta este visul ei nu o pot opri. Programul este foarte încărcat deoarece termina orele la ora 13,vine acasă se schimba, mănâncă repede si plecăm la cursurile de canto, deoarece facem foarte mult timp pana la doamna profesoara.
Acasă ajungem in jur de ora 18-19 si se pune sa-si facă temele si sa învețe. Însă in ciuda oboselii ea reușește să pună suflet si foarte multa concentrare la fiecare ora de canto.
Ea ne-a înțeles mereu când am spus ca nu o putem duce la toate festivalurile, chiar daca dorința ei este imensa si arzătoare.

Descriere aptitudini / talent copil

Alexandra face canto de la 6 ani. Fredonează de dimineață pana seara diferite melodii. Atunci când este pe scena se transforma dintr-o fata simpla si modesta într-o adevărată artista.
Multi compozitori si interpreți de muzica ușoară s-au oferit ai da lecții de canto, însa situația financiara nu ne-a permis. Una dintre persoanele care i-a dat Alexandrei șansa de a fi eleva ei este Silvia Dumitrescu, care la un festival când i-a înmânat premiul s-a pus in fata ei in genunchi si i-a spus „ o asemenea voce care sa ma emoționeze pana la lacrimi rar întâlnesc ”. De asemenea ea este iubita si apreciata pentru vocea ei si in școală, unde are un panou special cu toate premiile. In fiecare an canta imnul tarii nostre cu o căldură si cu o emoție imensa împreună cu sutele de soldați, veterani,sergenti si colonei. A apărut atât in ziarul Viata Libera cat si pe postul de televiziune Express TV de nenumărate ori.
Munca pe care o depune se vede mereu prin rezultatele obținute prin festivaluri: Trofeul categoriei November Music Fest,Music For Kids, Provocarea Talentelor, premiul I : Florile Copilăriei,Best Romaninan Singers etc. premiul II : Andantino, Ceata lui Pițigoi etc, premiul III : Steluțe de Vara, Stea printre stele etc. mențiuni : Neghiniță, Ceata lui Pițigoi etc.

Premii obtinute

Pe youtube gasiti mai multe videoclipuri cu Alexandra.

Trofeul Categoriei:
Festivalul National „November Music Fest”-2015
Festivalul International „Top Hits”-2015
Festivalul International „Music For Kids”-2014
Festivalul National „Provocarea Talentelor”-2014
Premiul I :
Festivalul National „Florile Copilariei”-2014
Festivalul National „Best Romanian Singers”-2014
Festivalul National „November Music Fest”-2013
Premiul II :
Festivalul International „Battle Of The Little Music Stars”-2015
Festivalul National „November Music Fest”-2014
Festivalul National „Andantino”-2014
Festivalul International „Ceata lui Pitigoi”-2014
Festivalul National „Florile Copilariei”-2013
Premiul III :
Festivalul International „Stea printre Stele”-2015
Festivalul National „Stelute de Vara”-2013
Mentiuni:
Festivalul International „Ceata lui Pitigoi”-2013
Festivalul National „Neghinita”-2013

Nevoi specifice identificate

-Orele de canto
-Negativele pieselor
-Deplasarile la concursuri
-Taxe preselectie concursuri
-Tinute de scena
-Imprimari
Doneaza