Caluian Crina Dumitrita

Ajuta acest copil
caluian

Varsta: 14

Descriere situatie sociala copil

Ma numesc si imi doresc sa o inscriu pe fiica mea in acest program pentru a-i indeplini visul de a deveni o profesionista in dansul sportiv . Suntem o familie formata din patru persoane , de fapt am fost cinci dar am pierdut un baietel de 15 ani intr-un accident feroviar in urma cu 7 ani ; deci acum suntem mama , tata un fiu care a terminat Masterul la inginerie electrica si fiica , Crina care iubeste foarte mult dansul sportiv si e o eleva foarte buna avand note de zece si cativa de noua . Eu sunt casnica cu animale care imi asigura un trai decent ; sotul a fost in somaj dar la terminat , mai lucreaza din cand in cand pe buldo-excavator la fatele lui cand se gasesc lucrari . Nu poate sa lucreze cum lucra inainte deoarece a fost operat de pancreas ramanad doar cu un sfert din el .
Nu putem sa ne permitem sa o sustinem material de ajuns pentru concursuri , antrenamente si tinuta de concurs care acum inaintand in varsta si clasa de dans sunt mai scumpe.

Descriere aptitudini / talent copil

Este o buna dansatoare de dans sportiv si o fata cuminte, inteligenta cu rezultate foarte bune la invatatura .

Premii obtinute

Locul II la concursul ,,Daniel Nichita ” Galati-2014
Locul V la concursul ,, Maribor Open 2014″ -Slovenia
Locul V la concursul ,, Imperial Dancespot Gala” -Iasi-2014
Locul III la concursul ,,Cupa Moldovei ” -Piatra Neamt-2014
Locul VII la concursul ,,Daniel Nichita” -Galati -2014

Nevoi specifice identificate

Pregatire cu antrenori si seminare, mai ales costumatii de standard si latino si cheltuieli de transport in tara si strainatate . Doneaza