Bucur Alexia Gabriela

Ajuta acest copil
bucur alexia

Varsta: 13

Descriere situatie sociala copil

Alexia Bucur are 13 ani si este eleva la Liceul Stefan Odobleja obtinand Premiul 1 in fiecare an scolar avand nota cea mai mare pe clasa .
Datorita problemelor de sanatate ale parintilor ,avand doi copii cu acelasi talent in muzica -Vocea nu mai putem sustine cursurile de canto necesare obtinerii performantei in Concursurile Muzicale .

Descriere aptitudini / talent copil

Urmeaza cursurile de canto la Clubul Copiilor sector 5 din anul 2008 . Este solist vocal incadrul Trupei HEY coordonata de Profesorul de canto Robert Costin si membru al Grupului Vocal de Excelenta Stelutele Europei coordonat de Profeso Angela Florea .

Premii obtinute

Premiul 3 la Concursul Ministar Ciresar 2011 unde a concurat la varsat ei de categorie cu 45 concurenti pe grupa ,Premiul 3 la ART KIDS BUZAU 2010 ,Premiul Prezenta Scenica la Superstar fest Bacau 2010 , a luat preselectia la Next Star unde au participat peste 150 concurenti in anul 2011la Palatul Copiilor bUCURESTI participand in Sezonul 1 Next Star cu piesa Le le regasindu-se la ea asemanari vocale cat si fizice cu Loredana Groza, Premiul 3 la Festivalul International Crystal Voice In memoriam Mickael Jacson 2013 unde au concurat 11 tari , Premiul 1 la Concursul Allegria 2014 ,Premiul 2 la Ministar Ciresar 2014 ,Premiul 2 la Concursul National Flori de Gheata 2014 .

Nevoi specifice identificate

Are nevoie de sustinere financiara pentru ore de canto suplimentare in vederea obtinerii performantei la concursurile muzicale , pentru achitarea taxelor de concurs ,cheltuielile cu costumatia adecvata pieselor solicitate expres la concursurile muzicale si a altor cheltuieli necesare cazarii si transportului in alte localitati unde au loc concursurile . Doneaza