BALAN ANDREEA TEODORA

Ajuta acest copil
balan

Varsta: 9

Descriere situatie sociala copil

Andreea face parte dintr-o familie compusă din 5 membrii, cei trei copii fiind școlari în cadrul aceleiași școli , mama fiind casnică iar tata agricultor. Posibilitățile materiale sunt reduse deoarece familia are ca sursă de venit doar alocațiile copiilor (126 RON).

Descriere aptitudini / talent copil

Andreea este elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială Corocăiești.
Este un copil talentat la actorie, desen, pictură, compune poezii pe care le-a prezentat în fața colegilor din școală. Îi place să învețe și să descopere lucruri noi. Dorința ei este de a fi printre cei mai buni. Participă la toate competițiile, concursurile unde este solicitată. Este înscrisă la cercul de actorie și pictură din școală. Din anul 2014 este înscrisă la Palatul Copiilor Suceava secția Cenaclul literar- teatru. A participat și la preselecțiile emisiunii,, Next Star” ajungând până la audiții.

Premii obtinute

A obținut diplome de excelență și premiul I la diferite concursuri școlare: Olimpicii Cunoașterii, Cangurașul matematician, Euroșcolarul, Cangurul Poveștilor.
În cadrul concursurilor organizate de Palatul Copiilor , Andreea a participat la un concurs de poezii la Vaslui obținând locul I.

Nevoi specifice identificate

-laptop;
- accesorii pentru teatru;
- cărții în domeniu;
- recuzită
Doneaza