Badea Maria-Antonia-Ramona

Ajuta acest copil
BADEA_MARIA_ANTONIA_RAMONA

Varsta: 7

Descriere situatie sociala copil

Fetita este eleva in clasa I la Scoala Gimnaziala Petresti- Structura Gherghesti. Ea locuieste impreuna cu bunicii si mama. Nu are tata,este crescuta doar de mama. Mama nu are un loc de munca,singurul venit al fetitei fiind alocatia de stat pentru copii(42 LEI).

Descriere aptitudini / talent copil

-dans popular
-dans de societate
-dans sportiv

Premii obtinute

LOCUL I-CONCURS DE DANS,,ALIZE”_OLTENITA
LOCUL I-FESTIVAL DE DANS,,FLORI PENTRU MAMA”-FOCSANI
LOCUL I-CONCURS NATIONAL-,,CLUBUL COPIILOR -GAESTI”
LOCUL I CONCURS DE DANS,,CALATORIE IN PASI DE DANS”-BAICOI
A participat la foarte multe spectacole organizate de: Casa de cultura, Clubul copiilor ( Gaesti) si Primaria Petresti. De asemenea,a obtinut in acest an scolar numai calificative ..F.B”,la toate disciplinele de invatamant. La concursurile scolare a obtinut punctajul maxim: 100 de puncte.(Comper- Limba si literatura romana, Comper- Matematica,s.a)

Nevoi specifice identificate

Fetita are nevoie de sprijin financiar pentru a duce o viata decenta alaturi de mama ei. Fiind o fetita constiincioasa are nevoie de carti pentru a avea si ea o biblioteca personala. Consider ca ajutorul dumneavoastra o va ajuta pe micuta fetita sa reuseasca sa se pregateasca in domeniul dansului,fiind foarte preocupata pentru aceasta abilitate. Inscrierea la cursuri de dans cu persoane specializate in acest domeniu,o va ajuta pe Antonia sa ajunga o foarte buna dansatoare! Doneaza