Antonie Grigore

Ajuta acest copil
familia-grigore-1

Varsta: 12

Descriere situatie sociala copil

Antonie face parte dintr-o familie cu 5 copii, care au ramas acum cateva zile fara mama, care s-a stins din viata in urma unei boli indelungate. ln familie exista un copil cu handicap, Nectarie, cu sindromul Down. Tatal, Viorel Grigore, a lucrat in invatamant ca profesor de tehnologie, insa boala sotiei l-a fortat sa renunte la serviciu. Prin urmare, familia nu are venituri fixe si regulate.

Descriere aptitudini / talent copil

Antonie este un copil foarte dotat din punct de vedere al inteligentei tehnice. Interesul sau pentru matematica, fizica, chimie, astronomie a fost remarcat inca de la o varsta foarte frageda si i-a surprins pe cei din familie cu cunostintele sale, preluate din enciclopedii in general, si prin abilitatile sale tehnice. A trecut de la jocurile Lego pentru copii la asamblarea, fara niciun ajutor din partea adultilor, a unor piese complexe de mobilier (asemanatoare celor de la IKEA) pe care reuseste sa le monteze singur. Este un copil cuminte si atent, care poate asimila fara probleme informatii din ariile de cunoastere tehnica. De asemenea, are cunostinte avansate de limba engleza si se remarca prin apititudini in lucrul cu calculatorul. Premii obtinute: calificare la Olimpiada Judeteana 2015-2016 la biologie.

Rezultate la invatatura

Note foarte bune la matematica, fizica, tehnologie si la materiile din zona de real mai ales, in contextul in care din clasa VI a fost transferat la o scoala noua.

Doneaza

Leave A Reply:

No comments yet.