Achim Florentin Adrian

Ajuta acest copil
achim

Varsta: 10

Descriere situatie sociala copil

Deoarece sotul meu a fost nevoit sa se mute la tara pentru a-si ingriji mama ce sufera de o boala care necesita intotdeauna insotitor, m-am vazut pusa in situatia de a ingriji cei doi copii ai familiei singura, fiind si aici ajutata foarte mult tot de Adrian care de multe ori isi ia fratele de trei ani si jumatate de la gradinita si apoi stau singuri pana cand eu ma intorc de la serviciu.
Dansul sportiv a devenit o pasiune pentru Adrian, dar de mai bine de patru ani de cand il practica, pe masura ce avanseaza, cerintele financiare sunt din ce in ce mai mari. In incercarea de a-i putea oferi in continuare bucuria pe care i-o da acest sport, apelez la acest program, deoarece pe masura ce avanseaza in clase valorice superioare, tinutele de concurs trebuiesc schimbate, pantofii de dans inlocuiti, orele de antranment sunt din ce in ce mai multe, iar situatia financiara a familiei nu poate sustine toate aceste cheltuieli.

Descriere aptitudini / talent copil

Numele meu este Iulia Diana Achim si vreau sa va prezint in randurile ce urmeaza motivele pentru care doresc sa imi inscriu fiul cel mare in acest program. Adrian Achim, in varsta de 10 ani, asa cum va spuneam este fiul cel mare si in acelasi timp talentatul familiei. Un copil foarte responsabil, care incearca prin toate mijloacele sa ne bucure. Dansul sportiv este sportul pentru care cred ca este dispus sa renunte la orice alte bucurii specifice varstei.
Pentru a putea continua antrenamentele, Adrian se deplaseaza singur pana la clubul de dans de care apartinem, club care cunoscand situatia noastra familiala si materiala, ne sustine din tate punctele de vedere. Asa cum ne confirma si antrenorii, fiul meu uita de toate grijile si neajunsurile atunci cand este pe ringul de dans.

Premii obtinute

Rezultate obtinute:
“Snow Dance Festival” 2013 clasa Hobby a obtinut locul I
Cupa “Alessia” 2013 – locul I
Cupa “Hobby Dance” 2013 – locul I
Cupa “Magic Dance” 2014 – locul I
Cupa “Pro Swing” 2014 – locul IV
Cupa “Alessia” 2014 – locul II
“Dance Masters Romania” 2014 – locul IV
“Bucharest Dance Fest” 2014 – locul IV
“Dance Masters” 2015 – clasa E 6-11 ani – locul V
Cupa “Magic dance” 2015 – locul IV
Cupa “Bonito Dance” 2015 – locul V
Cupa “Happy Dance Buzau” – locul V

Nevoi specifice identificate

Tinute de concurs
Pantofi de dans
Ore suplimentare de antrenament
Deplasari
Doneaza