Avem deosebita placere sa anuntam lansarea unei proiect foarte drag noua, campania sociala Antrenam Viitorul dedicata copiilor ce provin din medii defavorizate. Suntem in acest demers curajos impreuna cu organizatii care au experienta indelungata si cunosc acesti copiii: World Vision, Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor Romania, Centrul de zi ”Eu și prietenii mei” si Fundatia FARA.

100 de copii cu varste intre 6 si 10 ani vor beneficia de un program de cursuri inot pe o perioada de 4 luni multumita companiei CAROLI FOODS GROUP – finantatorul acestui proiect, Asociatiei Pentru Familia, partenerul nostru in Fapte Bune, Bery Fitness & Spa si Tyr Romania, si, nu in ultimul rand, celor 11 antrenori voluntari BSC, care vor lucra cu grupe de 10-12 copii si le vor dedica toata priceperea si experienta lor.

Antrenam Viitorul este o cauza care ne motiveaza si ne da putere sa credem ca putem pregati copiilor nostri un alt viitor in aceasta tara.

Proiectul este in egala masura o provocare si pentru echipa noastra de antrenori, pentru ca, ramanand fideli crezului nostru de a fi azi mai buni ca ieri…

2
Vrem sa ne demonstram noua ca, dincolo de bazinul de inot, putem lupta pentru o cauza a unor copii cu care viata nu a fost atat de generoasa.
5
Vrem sa dezvoltam relatii pe termen lung cu oameni care ne impartasesc valorile in aceasta tara, fie ca sunt organizatii partenere care au in grija acesti copii, fie ca sunt donatori, sustinatori institutionali sau persoane fizice care vor sa-si aduca partea lor de contributie la schimbarea pe care o propunem.
4
Vrem sa ne demonstram noua ca suntem cu adevarat modele de urmat pentru acesti copii.
3
Vrem sa-i aducem pe cei mai buni la performanta de a intelege sportul si regulile lui si deopotriva, beneficiile si bucuriile lui.

Pana in aprilie suntem alaturi de ei pentru a-i invata sa inoate, dar ii vom invata si tot ce implica sportul: munca, disciplina, sanatate, prietenie, vor invata ce inseamna si la ce folosesc regulile, cum sa castigi si cum sa pierzi o intrecere, cum e sa fii sanatos in miezul iernii venind la bazin si cum se depasesc greutatile cand ai alaturi adulti care cred in puterea ta de copil. Vor intelege ce inseamna sa fii in tribune si sa sustii un concurent din clubul tau. Se vor bucura de tovarasia sportivilor nostri. In mai, toti aceia dintre ei care vor demonstra calitati, vointa, ambitie si placerea de a face sport, vor fi “adoptati” de echipele de performanta BSC pentru a continua sa practice inotul, triatlonul sau inotul sincron.

6
1

Asa cum probabil stiti, nu suntem la prima initiativa de acest fel. Proiectul Antrenam Viitorul este urmarea fireasca a celor 5 campanii Se cauta campioni! derulate de Bucharest Sport Club din anul 2010 pana in prezent, prin intermediul programului JUNIOR SWIM, in cursul carora am reusit sa oferim copiilor din Bucuresti posibilitatea sa invete gratuit sa inoate, am acumulat experienta si am crescut o echipa performanta.

Antrenăm Viitorul scrie o filă nouă în proiectul Jurnal de fapte bune desfășurat de Caroli Foods Group și Asociația pentru Familie, prin care tinerii talentați din medii defavorizate sunt sprijiniți să atingă performanța.

Leave A Reply:

No comments yet.